Fotolijst kopen

Eenvoudig bij Riling een fotolijst kopen

Een 3D fotolijst kopen, doet u gemakkelijk online bij Riling. Omdat wij over de juiste technologie beschikken, kunnen wij voor u van elke digitale foto een bijzondere 3D foto maken. Deze kunt u weergeven in een 3D fotolijst, die u ook bij ons kunt kopen. Een 3D fotolijst ziet u in maar weinig huizen en daarom is dit echt een eyecatcher in uw interieur!

Fotolijst kopen

Ga voor een 3D foto frame

Bent u toe aan iets nieuws, dat toch persoonlijk is? Ga dan voor een 3D foto frame. Bij Riling kunt u een 3D fotolijst kopen in de volgende uitvoeringen:

  • Foto frame klein blauw (€30,-)
  • Foto frame klein rood (€30,-)
  • Foto frame klein groen (€30,-)
  • Foto frame klein zwart (€30,-)

Nadat u uw keuze voor de juiste fotolijst heeft gemaakt en de bestelling heeft geplaatst, zullen wij u vragen uw digitale foto naar ons op te sturen, zodat wij daarvan een 3D foto kunnen maken. De 3D foto wordt in een Riling fotoframe geplaatst, die achterop energiezuinige led verlichting heeft. Dit maakt het 3D effect zichtbaar en brengt gelijk een fijne sfeer met zich mee.

Een mooi cadeau

Wilt u een keer een ander cadeau geven aan een dierbare, dat bijzonder en persoonlijk is? Dan is een 3D fotolijst uitermate geschikt. Elk gewenste foto kan hiervoor gebruikt worden, zolang deze maar digitaal beschikbaar is. Kies voor een mooie portretfoto of de favoriete vakantiefoto van uw dierbare en geef een onvergetelijk cadeau.

Meer informatie

Een fotolijst kopen was nog nooit zo leuk! Wilt u ook een fotolijst bestellen? Maak dan eenvoudig gebruik van de online shop van Riling. Heeft nog vragen over de 3D foto’s of fotolijsten? Neem dan contact op via  073 737 02 02, wij staan u graag te woord.