Fotolijst bestellen

Fotolijst bestellen bij Riling

Wilt u ook een 3D fotolijst bestellen? Maak dan eenvoudig gebruik van de online shop van Riling! Bij Riling kunt u terecht voor een mooie 3D fotolijst, zodat u op elke plek in uw woning 3D foto’s kunt weergeven. Dit is de nieuwe eyecatcher die in uw woonkamer niet mag ontbreken! Een 3D fotolijst bestellen, is erg eenvoudig bij Riling. Wij hebben namelijk de technologie om uw digitale foto’s om te zetten in 3D foto’s, die wij vervolgens kunnen weergeven in uw fotolijst naar keuze.

Fotolijst bestellen

Bijzondere 3D foto’s

3D foto’s zijn bijzonder en uniek. Deze maakt u namelijk niet zelf, maar worden via een programma ontwikkeld aan de hand van een digitale foto. Op deze manier kunt u al uw foto’s gebruiken voor 3D foto’s! Wilt u ook een fotolijst bestellen voor deze 3D foto’s? Dan heeft u bij Riling de keuze uit de volgende fotolijsten, die op maat gemaakt worden voor uw 3D foto:

  • Foto frame kleur blauw (€30,-)
  • Foto frame kleur rood (€30,-)
  • Foto frame kleur groen (€30,-)
  • Foto frame kleur zwart (€30,-)

Dit aanbod zorgt ervoor dat de fotolijst die u wilt bestellen altijd in uw interieur past. Daarnaast zijn deze ook uitermate geschikt als cadeau voor een dierbare. Kies bijvoorbeeld voor een 3D foto van uw dierbare, een huisdier of gebruik een echofoto van een baby voor een bijzonder resultaat.

Bestel online

Heeft u al een keuze gemaakt en gaat u uw fotolijst kopen? Bestel dan gemakkelijk online bij Riling. Hier kunt u betalen met iDeal, Mister Cash, middels een factuur of een vooruitbetaling. Lekker makkelijk dus! Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via 073 737 02 02.