3D fotolijst

Heeft u al een 3D fotolijst?

Bent u al in het bezit van een 3D fotolijst? Deze prachtige accessoire zien we in maar weinig huizen terug, omdat het zo nieuw en uniek is. Een 3D foto is het nieuwe zwart; tijdloos en altijd interessant. Riling kan van al uw digitale foto’s een prachtige 3D foto maken. Hiervoor gebruiken wij een programma dat daar speciaal voor ontwikkeld is. Tevens plaatsen wij de 3D foto in een 3D fotolijst van Riling, zodat het effect direct zichtbaar is.

3D fotolijst

Een prachtig accessoire

Middels de ingebouwde, energiezuinige, ledverlichting aan de achterkant van de 3D fotolijst, wordt het 3D effect zichtbaar. Dit maakt het een prachtig accessoire voor elke ruimte in uw woning. Kies bijvoorbeeld voor een foto van uw huisdier, voor in de slaapkamer. Of gebruik een mooie vakantiefoto voor in de woonkamer. De 3D fotolijsten zijn natuurlijk ook leuk om mee te nemen naar kantoor. Zo heeft u tijdens uw werk altijd een mooie herinnering op uw bureau staan, in een unieke uitvoering. Kies voor een 3D fotolijst van Riling in de kleuren blauw, rood, groen en zwart. Op die manier heeft u altijd een geschikte uitvoering, passend bij elke woonstijl.

Koop bij Riling

Bent u ook benieuwd naar de magie van een 3D foto? Koop dan snel uw 3D fotolijst bij Riling. Dit doet u gemakkelijk online in onze webshop. Hier kunt u betalen met iDeal, Mister Cash, middels een factuur of vooruitbetaling. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst zullen wij u vragen uw favoriete foto toe te sturen, zodat wij daar een mooi 3D exemplaar van kunnen maken. Heeft u hierover nog vragen? Stel ze dan gerust. Wij zijn bereikbaar via 073 737 02 02.