3D foto

Maak optimaal gebruik van een 3D foto

Een 3D foto is uniek en bijzonder. Wie wil daar nou geen gebruik van maken in zijn of haar interieur? Technologie wordt steeds intelligenter en de mogelijkheden die u als consument heeft, worden daardoor steeds groter. Zodoende hebben wij nu 3D fotolijsten, voor een 3D foto. Deze worden gemaakt met een speciaal ontwikkeld programma, dat gebruik maakt van uw digitale foto’s. Zo krijgt u foto-accessoires van een hoger niveau!

3D foto

Een mooi cadeau

Een 3D foto is erg leuk om in uw woonkamer, slaapkamer of zelfs kantoor neer te zetten. Middels de Riling foto frames, kunt u dankzij de ingebouwde led verlichting direct het 3D effect zien. Daarnaast zijn deze items ook perfect om weg te geven als cadeau. Een foto is uiteraard erg persoonlijk en doordat wij er 3D foto’s van maken, wordt het cadeau ook nog eens bijzonder. Kies nu een mooie 3D fotolijst en bestel deze gemakkelijk online. Na uw bestelling zullen wij u vragen de gekozen foto digitaal te versturen, zodat wij hier een 3D versie van kunnen ontwikkelen. Zodat de 3D foto gemaakt is, wordt deze geplaatst in het Riling foto frame en kunt u genieten van een bijzondere aankoop! De 3D fotolijsten die wij verkopen hebben de volgende kleuren:

  • Blauw
  • Groen
  • Rood
  • Zwart

De fotolijsten worden op maat gemaakt zodat deze perfect aansluiten op uw gekozen foto. Kies voor een mooi portret, een leuke foto van u en een vriend(in) of familielid, of ga juist voor uw mooiste vakantie foto. Het resultaat is keer op keer verbluffend.

Stel uw vragen

Heeft u nog vragen over onze 3D foto’s of een 3D fotolijst? Huiver dan niet om eens contact op te nemen met Riling! Wij zijn bereikbaar via 073 737 02 02 en vertellen u graag meer over onze producten en diensten.